ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Alumotor παρέχει την ολοκληρωμένη μελέτη και εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού συστήματος κίνησης των κουφωμάτων εστιάζοντας στην μέγιστη ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την αισθητική αιχμής. Το εξειδικευμένο σύστημα μηχανισμού ηλεκτροκίνησης, προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και ανταποκρίνεται με ακρίβεια ακόμα και στα πρότυπα των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων.

Exclusive

Exclusive

$500

square meter

Scheduling

Programming

Feasibility studies

Scheduling

Programming

Order
Architecture

Architecture

$400

square meter

Cost estimating

Sustainable design

Construction administration

Scheduling

Programming

Order
Interior design

Interior design

$300

square meter

Quality Assurance

Interior architecture

Prototype design & developmen

Scheduling

Programming

Order

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για μηχανισμό ηλεκτροκίνησης ακόμα και στα πιο μεγάλα και βαριά κουφώματα. Υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρολογικός & μηχανολογικός εξοπλισμός , με βιομηχανικού τύπου driver για τον έλεγχο του κινητήρα.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Προμήθεια & Εγκατάσταση του συνόλου του ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού για την ηλεκτρική κίνηση κουφωμάτων. Πλήρης αυτοματισμός υψηλής τεχνολογίας, ολικός έλεγχος και προσαρμογή των εξατομικευμένων ρυθμίσεων σε κάθε κατασκευή. Μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς το σύστημα μηχανισμού παραμένει 100% μη ορατό στην εγκατάσταση.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα εξατομικευμένα συστήματα, προσαρμόζονται σε κάθε τύπο ηλεκτροκίνησης κουφωμάτων, όπως επάλληλο παρασυρόμενο, επάλληλο χωνευτό , γωνιακής συνεργασίας, σύνθετων κινήσεων κτλ. Πλήρης αυτοματισμός υψηλής τεχνολογίας, ολικός έλεγχος και προσαρμογή των εξατομικευμένων ρυθμίσεων σε κάθε κατασκευή.

 

 

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ευελιξία διαχείρισης, των ιδιαιτεροτήτων κατασκευής του κάθε έργου. Το After Sales Service της Alumotor, με τις υπηρεσίες συντήρησης και της εγγύησης των συστημάτων μας διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επένδυσης σας.

Order Form

Please fill out the form and we'll get back to you asap